1 wynik
Książka
W koszyku
Podkarpacka kuchnia regionalna to niewątpliwie jeden z największych skarbów naszego kulturowego dziedzictwa. Proziaki, pierogi, żur, kwasówka, gomółki, wędliny... to tylko niektóre z wielu tradycyjnych dań. Ta lektura ma zachęcić do poznawania niezapomnianego smaku naszej regionalnej kuchni, na którą złożyły się setki potraw i wyrobów pichconych od stuleci w kuchniach Lasowiaków, Rzeszowiaków, Łemków, Bojków czy Żydów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej